vUAL Aircraft and FSX:SE

Have a problem with FSX? Provide as much information as possible!
Post Reply
UAL347 David Goudzwaard
Posts: 17
Joined: May 1st, 2018, 7:36 pm

vUAL Aircraft and FSX:SE

Post by UAL347 David Goudzwaard » May 7th, 2018, 5:23 pm

I picked up FSX:SE on one of their sales events and thought I'd play around with it. I can't seem to get the vUAL down-loadable aircraft to work with it even though I have verified that the installer did put the aircraft in the correct directory, it is just not showing up in the aircraft selection list when I load FSX:SE. Is there a trick or is it just not compatible with the SE?

Thanks!
Image

UAL044 Kevin Finch
Posts: 123
Joined: April 25th, 2016, 11:52 pm
Location: Halifax, Nova Scotia, Canada
Contact:

Re: vUAL Aircraft and FSX:SE

Post by UAL044 Kevin Finch » May 11th, 2018, 1:51 pm

Sounds like the airplane config file is not being updated. If you can tell me one of the planes you downloaded, I'll give it a try and report back, David. Cheers.
Image
Image

UAL347 David Goudzwaard
Posts: 17
Joined: May 1st, 2018, 7:36 pm

Re: vUAL Aircraft and FSX:SE

Post by UAL347 David Goudzwaard » May 11th, 2018, 7:40 pm

Kevin,
Thanks for the reply. I tried to install the 787-300. The exe ran fine with no errors. I have attached the cfg file if that helps (changed the extension so it would attach). Any insight you might have would be great.

David
Attachments
aircraft.txt
(15.53 KiB) Downloaded 9 times
Image

UAL741 Joseph Kennedy
Posts: 4
Joined: December 28th, 2017, 9:59 pm

Re: vUAL Aircraft and FSX:SE

Post by UAL741 Joseph Kennedy » May 12th, 2018, 8:59 am

I'm having a similar problem, the aircraft shows up but none of the gauges or displays work. There are only black screens. Same goes for the throttle quadrant, radio stack, etc. when they're brought up with shift+2, 3,etc. I've had this problem with the dash 8, the 757 and the emb120. Any help is appreciated.

UAL347 David Goudzwaard
Posts: 17
Joined: May 1st, 2018, 7:36 pm

Re: vUAL Aircraft and FSX:SE

Post by UAL347 David Goudzwaard » May 14th, 2018, 8:15 am

I tried reinstalling the 787, but that didn't work. So I tried the 767 and it was on the selection screen, it showed up on the external view, but when I went to VC nothing was there. The entire fuselage was missing, but the wings where there. Guess I'll just have to fork over the cash and get the QW787! :D
Image

Post Reply