CRJ700 Fleet Issue

Stop by the hangar if you have questions about our fleet!

Moderator: UAL006 Pat Schoof

Post Reply
ual106 tyler lamb
Posts: 5
Joined: May 19th, 2018, 8:00 pm

CRJ700 Fleet Issue

Post by ual106 tyler lamb » June 18th, 2018, 9:51 pm

I downloaded the CRJ700 from the fleet page and the speed hold mode doesn't work. All other AP functions seem to operate as expected, but speed doesn't. Has anyone else had this issue and, if so, does anyone know how to fix it?

Thanks!

UAL004 Danny Vinson
Assistant VP Human Resources
Posts: 189
Joined: August 24th, 2015, 1:40 pm

Re: CRJ700 Fleet Issue

Post by UAL004 Danny Vinson » June 21st, 2018, 11:08 pm

I have it, though I don't use it; I just loaded it up and tried it and the SPEED hold works fine for me. Make sure the FD is on and the speed bug shows the correct speed you want?
Danny R Vinson,UAL004
Asst VP Human Resources


Image

ual106 tyler lamb
Posts: 5
Joined: May 19th, 2018, 8:00 pm

Re: CRJ700 Fleet Issue

Post by ual106 tyler lamb » June 21st, 2018, 11:11 pm

I’ll give it a look again, but it doesn’t seem to matter what I set it to, it just won’t engage. The light doesn’t come on and the speed doesn’t hold

UAL004 Danny Vinson
Assistant VP Human Resources
Posts: 189
Joined: August 24th, 2015, 1:40 pm

Re: CRJ700 Fleet Issue

Post by UAL004 Danny Vinson » June 22nd, 2018, 6:25 pm

Ohhh, I remember that problem! You have to have, even though the real CRJ’s do not have it, the auto throttle engaged!

Press SHIFT+R and THEN the speed hold will engage.

It unrealistically holds the speed with auto throttle, but it holds it.

Let me know if that helps!
Danny R Vinson,UAL004
Asst VP Human Resources


Image

Post Reply